Aansluitend vinden er exposities en presentaties plaats van onder andere Chris Ripken, Daily Danai, Martijn Kappers, Paul Sixta/Mor Shani (Dansateliers), Swap Shop en Wim Wiegman. Middels filmpjes en affiches presenteren kinderen en bewoners uit Noord zich eveneens op het festival. Dit met behulp van onder andere Annelies Goedhart, Film des ForĂȘts (in samenwerking met SKVR) en Studio Scope.

Op de woensdag voorafgaande aan Noorder Bioscoop | Episode 2 vertoont CineNoord de film Pina (2011, Wim Wenders). En op hun nieuwe locatie in het Zomerhofkwartier vertoont Kriterion Rotterdam op donderdag 24 oktober een drietal dansfilms van Noud Heerkens.

Er wordt rekening gehouden met dorstige en hongerige bezoekers en voor het weekend houden we een feestje paraat.


TIJDEN
Op vrijdag 25 oktober starten de films om 21.00 uur.
Op zaterdag 26 oktober starten de eerste films om 16.30 uur.
Op zondag 27 oktober starten de eerste films om 13.30 uur.

PRIJZEN
Omdat 'Noorder Bioscoop | Episode 2' een filmfestival is voor iedereen, vragen wij per filmvoorstelling slechts een symbolisch bedrag van 50 cent. Vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling kun je kaartjes kopen (max. 2 per persoon).

LOCATIE
naar de pagina


HORECA
Even naar de exposities of presentaties komen kijken of napraten over de film? Episode 2 is voorzien van een prima bar. Iedere dag kun je bij ons tijdens openingstijden terecht voor een lekker drankje.

AFTERPARTY
Official Afterparty van de Noorderbioscoop Episode 2 in Roodkapje
Zaterdag 26 oktober 01:00

Just Dance Live is back en dansen zal je na de filmavond waarbij het thema Dans en Theater is!! Klaar in het donker en alle exposities gezien bij NB: Episode 2? Kom zelf een dansje wagen op de dansvloer van Roodkapje.videoimpressie


Word lid van Vrienden van Noorder Bioscoop Rotterdam wanneer je het initiatief een warm hart wil toedragen.

Voor meer informatie: mail@noorderbioscoop.nl